Gastvrij koffiedrinken

15 september 2023

We willen ook bij de start van dit winterseizoen weer het "gastvrij koffiedrinken" organiseren . Uw of jouw huis openstellen op een zondagmorgen na de kerkdienst, voor wellicht (voor u) wat minder bekende mede-gemeenteleden.

Heeft u nog niet eerder meegedaan dan kunt u zich opgeven voor 1 oktober middels een e-mail aan albertvanegdom@live.nl of een telefoontje/appje naar tel.: 0622056151.

We hebben ieder jaar ruim 50 deelnemers en er komen jaarlijks nog nieuwe namen bij, het is ook een mooie gelegenheid om als (nieuw) gemeentelid op een ongedwongen manier andere gemeenteleden beter te leren kennen!

Degenen die vorig jaar hebben meegedaan aan het "gastvrij koffiedrinken" staan nog op onze lijst en doen automatisch dit jaar weer mee. Als u op deze lijst staat ontvangt u een dezer dagen een mailtje. Als u dit jaar niet mee wilt doen, geef dit even door aan Albert van Egdom op bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Als de commissie de gemeenteleden die zich hebben opgegeven aan elkaar heeft gekoppeld, laten we u/jou weten wie waar gaat koffiedrinken of gasten ontvangt.

De geplande datum voor "gastvrij koffiedrinken" is zondagmorgen 15 oktober na de kerkdienst. Als het u niet uitkomt op die datum, kunt u in onderling overleg een andere datum afspreken.

Een stukje ruimte voor ontmoeting, een goed gesprek en gemeente-zijn!

U en jij geven zich toch ook op?


Meer informatie:
Albert van Egdom
0622056151
albertvanegdom@live.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht