Wie ben ik?

19 mei 2017

Het blijft een lastige kwestie: je identiteit. Hoeveel aandacht allerlei media er ook aan besteed, we worden continue heen en weer geslingerd tussen ‘ik mag zijn wie ik ben’, naar ‘wie ben ik dan?’ en ‘ik wil zo graag dat mensen mij aardig vinden’. Dus blijven we ons aanpassen aan mensen en meningen om ons heen om vooral niet buiten de boot te vallen.

Maar zolang je identiteit afhangt van veranderlijke zaken als je gevoel, je baan, je gezin, je inkomen, je uiterlijk, je kerk en je vrienden, zul je nooit de vrijheid ervaren die God jou wil geven. De vrijheid om te zijn zoals Hij je bedoeld heeft. De vrijheid om je niet te laten omblazen door alles wat er van buitenaf aan tegenwind op je af komt.

Stel je eens voor hoe jouw leven eruit gaat zien als je geen twijfels meer hebt over jouw identiteit, als je weet wie je bent, van wie je bent en waar je naartoe gaat

Wilt u/wil jij hierover eens doorpraten? Zoek dan contact met een vertrouwenspersoon uit de gemeente via: vertrouwenspersonen@hervormdscherpenzeel.nl. U kunt ook uw wijkpredikant of wijkouderling benaderen.


Zie ook: Vertrouwenspersonen

Terug naar de vorige pagina

Terug naar het nieuwsoverzicht