Muzikale aandacht

door Johan Bos

Beste mensen,

U bevindt zich nu op de pagina toegewijd aan muziek binnen onze kerk. U kent als het goed is de vorige editie: Gewijde Muziek. Deze heeft met mijn komst een nieuwe naam en een nieuw jasje gekregen. Vanaf dit moment krijgt het de naam Muzikale Aandacht. Muziek verbindt en door muziek geven we aandacht aan de ander. Staan we even stil bij de boodschap dat het lied brengt of aan wie het gericht is. Ook brengt een lied ons dichter bij God. Zeker in tijden van ziekte, gemis of eenzaamheid is het fijn als een ander aan je denkt.

Via deze pagina kunt u of kan jij (want er zijn geen leeftijdsgrenzen) een lied aanvragen voor een dierbare. Dit kunt u doen door middel van een ingesproken boodschap, deze kunt u insturen via whatsapp. Of u kunt een bericht achterlaten via de mail, whatsapp of in het formulier op deze pagina. Het bericht wordt dan door mij voorgelezen. Op deze manier hopen we meer met elkaar verbonden te zijn.

Heb je andere ideeën? Zoals bijvoorbeeld een miniconcert via de uitzending van muzikale aandacht. Dan hoor ik dat ook graag.

Ik ben, samen met de gemeenteleden, benieuwd naar uw inzendingen.

Met een hartelijke groet,
Johan Bos

Stuur je bijdrage via WhatsApp

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om je inzending door te geven.

Aanvragen moeten vrijdag voor de uitzending binnen zijn - anders schuiven ze door naar een latere uitzending.

 

U kunt ook mailen naar muzikaleaandacht@hervormdscherpenzeel.nl of bellen naar 033 887 1036