Liturgie van de dienst op zondag 24 september 2023 om 09:30 uur

Iedereen is van harte welkom in de dienst. De diensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Voorganger: Ds. M.C. Stehouwer

opening winterwerk, openluchtdienst

De gezangen in deze liturgie worden gezongen uit de liedbundel Weerklank, tenzij anders is aangegeven.

Collecten

1. Diaconie: Jeugdwerk
Wat fijn dat we met elkaar weer mogen starten met een gezellig gemeenteweekend voor jong en oud. Ook de clubs, catechisatie etc. gaan weer worden van start.
Deze collecte is vooral bedoeld om de kosten van de diverse jeugdwerkactiviteiten te dekken. Van harte aanbevolen!

2. Kerkrentmeesters: Pastoraat

Maandelijkse zendingscollecte: DaniŽlle en Victor Mkhweru
De afgelopen maanden was het rustig vanuit de TFC, maar DaniŽlle en Victor hebben zeker niet stilgezeten. De collecte is dan ook weer van harte aanbevolen. DaniŽlle stuurde ons het volgende bericht:
ĎWe kunnen het verlof gaan plannen! Nu we Jacksons paspoort binnen hebben, zijn we ons verlof naar Nederland aan het regelen. Eind november kunt u ons weer in Nederland verwachten.
De afgelopen maanden hebben we hier veel protesten gehad (vanwege een zogeheten taxi-oorlog tussen de overheid en de taxivakbond). Een paar nachten lang konden wij vanuit ons huis pistoolschoten, granaten, sirenes en gillende mensen horen. Verdrietig genoeg zijn er veel mensen omgekomen door het geweld. Onder de slachtoffers zijn ook veel kinderen. Door de protesten hebben scholen en bedrijven een week dichtgezeten. De taxivakbond dreigt weer een nationale shut-down te gaan organiseren als de overheid niet aan hun eisen voldoet.

Collecte


Naar het overzicht van de kerkdiensten