Liturgie van de dienst op zondag 26 maart 2023 om 18:30 uur

Iedereen is van harte welkom in de dienst. De diensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Voorganger: ds. G.D. Kamphuis, Barneveld

Lezing: Numeri 24: 4-9; Johannes 3: 7-15

zesde lijdenszondag

De gezangen in deze liturgie worden gezongen uit de liedbundel Weerklank, tenzij anders is aangegeven.

Thema: Een schokkend vergelijk!

  • Lied 155: 1, 2, 3
  • Ps. 42: 1, 3
  • Ps. 100: 2, 4
  • Ps. 40: 4, 5
  • Lied 326: 1, 2, 3
  • Ps. 118: 10

Collecten

1. Diaconie: Jeugdwerk
De collecte van 26 maart is bestemd voor het jeugdwerk. We zijn dankbaar dat we in het afgelopen seizoen zoveel kinderen en jongeren mochten zien bij de verschillende clubs en verenigingen. Ook weer zoveel vrijwilligers, die bereid waren/zijn om deze activiteiten op te pakken. Fijn dat het ook de afgelopen tijd allemaal kon plaatsvinden en dat we aan de kinderen/jeugd/jongeren de Blijde Boodschap mogen doorgeven. Dit prachtig stukje werk in Gods Koninkrijk kunnen we blijven doen o.a. door uw financiŽle steun. Daarom deze collecte van harte aanbevolen!

2. Kerkrentmeesters: Pastoraat

3. Zendingscollecte: DaniŽlle en Victor Mkhweru
De maandelijkse zendingscollecte is deze maand voor DaniŽlle en Victor. Wellicht vraagt u zich af hoe het met hen gaat en hoe hun uitzending nu verder gaat. ĎHallo allemaal, hier weer eens een berichtje vanuit Zuid-Afrika. Het is de afgelopen maanden erg stil geweest vanaf deze kant, door ziekte, en Jackson's geboorte. We zijn alles aan het verwerken en zijn blij dat we er alle ruimte voor krijgen om dit in alle rust te doen. Nog 4 weken heb ik verlof. Deze 4 weken doen we nog even rustig aan en ligt de focus op onze familie. Tegelijkertijd kijk ik er ook weer enorm naar uit om weer de handen uit de mouwen te steken. Over 4 weken ga ik weer e-mails beantwoorden, blogs schrijven en nieuwsbrieven rondsturen. Het feit dat het erg stil geweest is hier, betekent dat ik veel te vertellen heb! Ik kijk er weer naar uit jullie een kijkje te geven in mijn leven hier, mijn werk hier en de plannen voor dit jaar. Jullie horen snel weer van ons, maar voor nu, genieten we nog even van de tijd met Jackson, Victor, DaniŽlle en Jacksoní

Collecte

  • Sinds 3 juli collecteren we weer in de kerk. Lees het nieuwsbericht hierover.
  • Geven via de kerkapp heeft de voorkeur.
  • Wanneer u geeft via de collectezakken bij de uitgang, willen we u vragen zoveel mogelijk te geven met collectebonnen.
  • QR code digiaal collecterenU kunt ook geven door te klikken op deze link of door met uw telefoon de hiernaast staande QR-code te scannen.

Naar het overzicht van de kerkdiensten