Liturgie van de dienst op zondag 24 oktober 2021 om 18:30 uur

Voorganger: ds. G.C. Bergshoeff

Lezing: 1 Johannes 2:1-11

leerdienst

We gaan opnieuw in op de vraag waarom die Tien Geboden zo belangrijk zijn. Dit keer neem ik het uitgangspunt in 1 Johannes 2. Wie niet bereid is om Gods geboden serieus te nemen, heeft een serieus probleem met Jezus. Met de woorden van Johannes: En hierdoor weten wij dat wij Hem kennen, namelijk als wij Zijn geboden in acht nemen. Wie zegt: Ik ken Hem, en Zijn geboden niet in acht neemt, is een leugenaar en in hem is de waarheid niet.

• Aanvangslied: Ps.19:1
  • Votum en groet
  • Ps. 19:2 en 3
  • Leefregel
  • Ps. 19:4
  • Gebeden
  • Schriftlezing: 1 Johannes 2:1-11
  • Ps. 119:3
  • Preek: uit liefde God dienen
  • Ps. 19:5 en 6 (Weerklank)
  • Gebeden
  • Lied 267
  • Zegen

• QR code digiaal collecterenOvermaken naar NL11 RABO 0372 4041 97 t.n.v. Herv. Gem. Scherpenzeel onder vermelding van collecte
  • Door met uw telefoon de hiernaast staande QR-code te scannen
  • NB: per 15 september 2021 is de bestemming veranderd. Een en ander werkt nu via onze Kerk-app.