Liturgie van de dienst op zondag 9 augustus 2020 om 18:30 uur

In verband met de corona-crisis mogen alleen genodigden bij de diensten zijn - Je kunt je hiervoor aanmelden! De diensten worden met beeld en geluid uitgezondenvia kerkdienstgemist.nl.

Voorganger: ds. B.J. van de Kamp (Hierden)

1. Diaconie: International Justice Mission
Elke dag worden talloze mensen verkocht als slaaf. Slaafeigenaren maken enorme winst door de slachtoffers uit te buiten. International Justice Mission is een wereldwijde organisatie die een plan heeft om slavernij wereldwijd uit te roeien. Slavernij is een gewelddadige misdaad. Slavernij gaat verder dan Ďslechtsí zware werkomstandigheden. Slaven zijn slachtoffer van dagelijks fysiek, verbaal en seksueel misbruik. Ze kunnen niet weg om op zoek te gaan naar ander werk of om hun familie te beschermen. Van bevrijde slaven hoorden wij dat zij waren geslagen, slachtoffer waren van groepsverkrachtingen, opgesloten werden in kleine ruimtes en zelfs gedwongen werden te kijken naar moord.

2. Kerkrentmeesters: Onderhoud gebouwen

• Overmaken naar NL11 RABO 0372 4041 97 t.n.v. Herv. Gem. Scherpenzeel onder vermelding van collecte
  • QR code digiaal collecterenDoor met uw telefoon de hiernaast staande QR-code te scannen