Liturgie van de dienst op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 om 09:30 uur

Voorganger: ds. G.C. Bergshoeff

Lezing: Lukas 24:36-53

>> Volg de dienst via Youtube.

Donderdag mogen we als Kerk onze Koningsdag vieren. Deze dag herinnert ons aan het feit dat Christus teruggekeerd is naar de Vader. En daar is Hij gezeten aan Zijn rechterhand. Christus is gegeven alle macht in hemel en op aarde. We mogen ons gelukkig prijzen met een christelijke regering. We lezen in deze samenkomst Lukas 24:36-53. Inmiddels heb ik aardig wat tekeningen van kinderen binnen gekregen. Ik zal proberen de tekeningen in de preek te verwerken (en te laten zien). Ik weet niet of het lukt om ze allemaal aan bod te laten komen. Maar dan laten we ze na afloop van de dienst wel even (digitaal) zien.

• Aanvangslied Lied 453
  • Onze hulp en groet
  • Lied 11:1 en 2
  • Geloofsbelijdenis