Liturgie van de dienst op Tweede Kerstdag 26 december 2019 om 09:30 uur

Voorganger: ds. G.C. Bergshoeff

zangdienst

Na een grote renovatie (waardoor de kerk een klein jaar niet gebruikt kon worden) gaan de kerkdeuren van de grote kerk weer open op 2e kerstdag. Donderdag 26 december bent u van harte welkom bij de kerstzangdienst, waarvan het thema dit jaar is: ĎEen Koopman in oudroestí. Ds. G.C. Bergshoeff zal hierover de meditatie verzorgen. Gospelkoor†Say Yes luistert de dienst op. Om 9.00 uur is de kerk open, de dienst begint om 9.30 uur. Organist Wilfred Folmer begeleidt de samenzang. Er is een collecte bij de uitgang.

• QR code digiaal collecterenOvermaken naar NL11 RABO 0372 4041 97 t.n.v. Herv. Gem. Scherpenzeel onder vermelding van collecte
  • Door met uw telefoon de hiernaast staande QR-code te scannen
    De website achter deze QR code is aangepast en biedt nu ook de mogelijkheid tot een gift via de App "Appostel"