Liturgie van de dienst op zondag 15 december 2019 om 15:00 uur

Voorganger: ds. G.C. Bergshoeff

Derde Adventszondag, uitzenddienst DaniŽlle Davelaar

Zondagmiddag 15 december zal de dienst in het teken staan van de uitzending van DaniŽlle Davelaar. Het is haar diep verlangen om in Afrika aan de slag te gaan. Het is een lang en - soms ook wat moeizaam - traject geweest en we zijn dankbaar dat het nu eindelijk gaat gebeuren. Deze dienst zal in samenwerking met ds Ouwehand van de GZB plaatsvinden. Hij zal de daadwerkelijke bevestiging van DaniŽlle in haar bediening doen.
We verwachten natuurlijk dat u als gemeente in deze kerkdienst aanwezig zult zijn. Na afloop is er de gelegenheid om DaniŽlle de hand te drukken. We wensen vooral haar een goede dienst toe, en een gezegend verblijf in Afrika. Voor ons als gemeente is het natuurlijk wel een beetje treurig omdat we Danielle en haar inbreng zeker zullen missen. Maar we mogen ons vooral verheugen over het feit dat ze in Afrika veel goeds mag doen voor een kwetsbare groep vrouwen.

• Overmaken naar NL11 RABO 0372 4041 97 t.n.v. Herv. Gem. Scherpenzeel onder vermelding van collecte
  • QR code digiaal collecterenDoor met uw telefoon de hiernaast staande QR-code te scannen