Liturgie van de dienst op zondag 1 september 2019 om 08:30 uur

Voorganger: Ds. G. van Goch

Lezing: Joh. 6, 22-35

in Sionkerk, voorbereiding viering Heilig Avondmaal, kinderbijbeluur, koffie drinken na de dienst

Zondagmorgen 1 september en de diensten van zondag 8 september staan in de teken van voorbereiding, viering en dankzegging van het Heilig Avondmaal. In deze diensten willen we luisteren naar het onderwijs dat Jezus ons geeft naar aanleiding van de wonderlijke spijziging. Dit kunnen we lezen in Johannes 6: 22-59.

• Psalm 98: 1
  • Psalm 98: 2
  • Psalm 17: 3
  • Gezang 282