Liturgie van de dienst op zondag 14 juli 2019 om 08:30 uur

Voorganger: ds. G.C. Bergshoeff

Lezing: Psalm 100 en Ef. 2:1-10

in Sionkerk; bediening Heilige Doop

Deze zondag staat in het teken van de Christelijke Doop. Altijd weer een bijzonder gebeuren wanneer de kinderen het teken en zegel ontvangen van Gods verbond. We lezen in deze dienst Psalm 100. Dat is een intochtspsalm. Het werd gezongen als de priesters de tempel binnengingen: "Ga tot Zijn poorten in met lof!" En dat is natuurlijk een prachtig thema bij de doop, omdat daarmee de kinderen voor het eerst in de kerk gebracht worden.

• Aanvangslied Ps.100:1 en 2
  • Votum en groet
  • Lied 284
  • Wet