Kerk open op zaterdag­middag

24 augustus 2024 - kerk

Evenals vorig jaar zal de kerk deze zomermaanden op zaterdagmiddag open zijn voor bezichtiging, rust, gebed, gesprek en muziek. De eerste openstelling is op zaterdag 13 juli. We hopen hiermee door te gaan tot eind augustus. vanaf 13.30 uur staan de torendeuren open. Elke openstelling wordt om 16.00 uur afgesloten met een orgelconcert van ongeveer een half uur, veelal verzorgd door een van onze organisten. Van harte welkom!

Deze zaterdag speelt Pieter Verrips. Het thema van zijn concert is: "in de schaduw". Denk dan aan een leerling die in de schaduw van zijn leermeerster staat (Johan Ludwig Krebs, leerling van J.S. Bach) of andersom (J.B. van Krieken, leermeester van Jan Zwart). Of een vader die in de schaduw van zijn zoon staat (Samuel Wesley).

Meer informatie:
Wilfred Folmer