Nacht van gebed

10 juni 2023 - kerk

En nacht bidden voor de vervolgde kerk. Dat is de Nacht van Gebed. Ook dit jaar in de nacht van 9 op 10 juni wordt deze Nacht georganiseerd in ons kerkgebouw. Deze Nacht is een initiatief van Open Doors, een wereldwijde organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen.
Iedereen kan en mag komen om mee te bidden: de opzet is interkerkelijk, allen die Jezus Christus als hun Heer en Heiland kennen, kunnen die avond en nacht de vervolgde broeders en zusters bemoedigen en versterken door samen de handen te vouwen.

De Nacht wordt gehouden van vrijdagavond 9 juni 22.00 uur tot zaterdagochtend 10 juni 06.00 uur

Het programma bestaat uit vier blokken van twee uur, elk verschillend van inhoud.
Dat maakt later aanhaken mogelijk en geeft u ook de mogelijkheid om juist eerder weg te gaan.

Blok 1 22.00 uur 24.00 uur
We starten met het introductiefilmpje van Open Doors; daarna komen in deze twee uren Noord-Korea, Afghanistan en Vietnam aan de orde. Samen zingen we o.a.: Hoe lang, o Heer

10 juni:
Blok 2 24.00 uur 02.00 uur
Gekozen is dit jaar voor het jongerenprogramma: de landen Iran, Centraal-Afrikaanse Republiek, Laos en Nigeria komen daar aan bod.

Blok 3 02.00 uur 04.00 uur
Ethiopi, India, Nigeria en Syri.

Blok 4 04.00 uur 06.00 uur
We sluiten de Nacht af met de landen: Colombia, Iran en de Centraal-Afrikaanse Republiek

Wat een voorrecht dat wij de mogelijkheid hebben om openlijk samen te komen en te bidden zodat, daar waar het niet meer tot de mogelijkheden behoort, men kracht krijgt en bemoedigd wordt door uw gebed. En dan te weten dat Jezus Christus overwint.

U bent van harte welkom en kunt de kerk binnen komen en ook weer verlaten via de deur in het koor aan de Dorpsstraat.

Vindt u het een idee om een blok te leiden? Wij horen het graag!

Tonie Blokland (sablokland@solcon.nl; 06-50825206), Pieter Verrips (pverrips@hervormdscherpenzeel.nl; 033 2771161)Terug naar het activiteitenoverzicht