Bijbelkring over Openbaring

6 oktober 2022 - kerk

Op donderdag 6 oktober begint de Bijbelkring weer. We gaan dit jaar verder met het boek Openbaring. We zijn inmiddels gekomen bij hoofdstuk 11. Om het geheugen weer wat op te frissen zal ik de eerste keer een globaal overzicht geven van het eerste gedeelte van dit boek. Wie er vorig jaar niet bij was, kan zo aanschuiven, hartelijk welkom. Eventueel kunt u de voorgaande studies ook bekijken op kerkdienstgemist.nl. De bijeenkomst is van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. We zingen en er wordt een uitleg gegeven. Vragen kunt u bij mij kwijt en daar kan ik dan de volgende keer op terugkomen. We komen in principe bij elkaar in ons kerkgebouw (zo kan het ook uitgezonden worden). Maar dat kan mogelijk veranderen door de absurd hoge energiekosten. U hoort nog.

Meer informatie:
ds. G.C. Bergshoeff