Gebedsbijeen­komst

18 oktober 2022 - kerk

Wat jaren geleden begon als een groepje mensen die in de huiskamer bijeen kwam om te bidden voor onze gemeente en voor ons persoonlijk leven, is uitgegroeid tot een groep gemeenteleden jong en oud, die maandelijks samenkomt in de kerk om God te ontmoeten. Want hoe krachtig is het om dit ook in Gods huis te doen, de plek waar al eeuwen lang Gods naam wordt beleden en aanbeden. We ervaren dat het bidden ons helpt te groeien en te ontwikkelen in ons geestelijk leven. Het geeft ons troost en hoop bij lastige situaties, persoonlijk of bij andere zaken die in het dorp of in de gemeente spelen. We ervaren steun en kracht omdat we voor en met elkaar kunnen bidden en ervaren dit als een mooie aanvulling op ons persoonlijk gebedsleven.

Beste gemeenteleden, mogen we u ook uitnodigen om eens mee te bidden?

Iedere derde dinsdag van de maand is er om 19.45 koffie in Philalethes , waarna we om 20.00 uur naar het kerkgebouw gaan. Daar starten we met een korte overdenking uit de Bijbel, gevolgd door gebed in kleine groepjes. Uiterlijk half 10 willen we de avond afsluiten. U en jij bent echt van harte welkom!

Wij nodigen iedereen van harte uit aan te sluiten en met ons mee te bidden. Als u/jij nog vragen of gebedspunten hebt, neem dan contact met ons op.

Wil je maandelijkse update via de kerkapp ontvangen om actief mee te bidden? Word dan lid van de gebedsgroepapp in de kerkapp.

Meer informatie:
Margreet Osnabrugge, Wilma Lokhorst, Coen en Maaike van de Wetering