Bijbelkring over Openbaring

3 februari 2022 - kerk

Op donderdag 30 september start de bijbelkring weer. Ik wil het dit keer op een wat andere manier doen. De avond zal worden gehouden in het kerkgebouw en duurt van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. De avond begint met koffie of thee die kunt u afhalen in Philalethes. De avond wordt muzikaal afgesloten. Uiteraard kunt u schriftelijk of per mail vragen stellen, waar ik dan de volgende keer op terug zal komen.

Het boek dat dit jaar centraal staat is Openbaring. Een prachtig boek waarin onze tijd onthuld wordt. Dat is ook de betekenis van Openbaring. Helaas is het voor velen een duister boek. Natuurlijk bevat het vele duistere passages, maar er is genoeg wat ons kan helpen om onze tijd te verstaan. We komen een keer in de drie weken bij elkaar. Iedereen is hartelijk welkom.

Meer informatie:
ds. G.C. Bergshoeff