Gemeenteweekend

25 september 2021 -

Na een lange periode van weinig ontmoetingen staat het gemeenteweekend 2021 op de planning. U bent van harte uitgenodigd om de activiteiten tijdens dit weekend te bezoeken. Een weekend om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. We geven hiermee samen de aftrap voor het nieuwe winterseizoen!

Voor iedere leeftijd (jong en oud!) is wel een passende activiteit te vinden. Om er een geslaagd weekend van te maken zien wij uit naar uw komst, u bent meer dan welkom!

Zaterdag 25 september
09.30 uur inloop, 10.00 uur start programma Senioren Schuif eens aan maaltijd
Een gezellige ochtend met aansluitend een broodmaaltijd. Verdere informatie hierover treft u elders in het kerkblad aan.

14.00-17.00 uur Kom (zoveel mogelijk) op de fiets naar de Brinkkanterweg 20! Komt u vroeg in de middag dan is er gelegenheid om te kanoŽn (vol=vol), met elkaar te fietsen of te wandelen. Er liggen routes voor u klaar.
We regelen een springkussen voor de kinderen en er is wat lekkers te nuttigen. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om bij te praten onder het genot van een kopje koffie/thee.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben over ons programma, neem dan gerust contact op via gemeenteweekend@hervormdscherpenzeel.nl of 033-277 33 00.
Mocht de regelgeving rondom corona aangescherpt worden, dan zullen wij het programma hierop aanpassen.
Houd voor wijzigingen in het programma deze website in de gaten!

Meer informatie:
Germa Methorst
033-2773300
gemeenteweekend@hervormdscherpenzeel.nlTerug naar het activiteitenoverzicht