Zangavond Joh. de Heer

6 november 2021 - kerk

Deze avond wordt er in het kader van het diaconaal project een zangavond georganiseerd met liederen uit de bundel van Johannes de Heer.

Veilig in Jezus' armen,
veilig aan Jezus' hart;
dáár in Zijn teer erbarmen,
daar rust mijn ziel van smart.

Dit is één van de iconische liederen uit de bundel van Johannes de Heer. Hij was evangelist uit Rotterdam die in de eerste helft van de twintigste eeuw een verbinding zocht tussen de opkomende 'lichte muziek' uit Engeland en Amerika en de kerk.
Sinds de uitgave van de eerste druk in 1905 is zijn liedbundel van grote betekenis geweest voor de kerk: muziek waardoor velen de weg tot God hebben gevonden!

Het mooie is dat iederéén de liederen van Johannes de Heer kan (leren) zingen. En waarom zouden we dat niet met elkaar gaan doen? Op zaterdag 6 november is er in onze kerk een zangavond met liederen uit de bundel van Johannes de Heer.
Voor het 'gelegenheidskoor' dat op deze avond de zang zal leiden, kunnen we nog extra zangers gebruiken. We oefenen voor deze avond op een paar woensdagavonden in september en oktober.
Vind je zingen leuk, meldt je dan aan.

Meer informatie:
Pieter Verrips