Gebedsbijeen­komst

21 september 2021 - kerk

De Bijbel belooft dat God erbij is als we samenkomen met andere gelovigen om te bidden. Hoe mooi is dat? Bidden is in de Bijbel regelmatig een publieke aangelegenheid: hardop, met anderen erbij, op geregelde momenten. Dat past natuurlijkerwijs bij veel mensen. We zijn sociale wezens en zijn gevoelig voor onze omgeving en gewoontes. Door samen te bidden leer je een ander beter kennen en word je eigen beeld van God verrijkt. En als je even geen woorden hebt of te moe of te ziek bent om te bidden, kan een ander voor jou bidden.

Wist u/jij dat er binnen onze gemeente een groep is die al sinds 2017 samenkomt om te bidden? Voor onze gemeente, de kerkenraad, de zieken en mensen die gebedspunten aandragen. Maar ook voor onszelf, onze gezinnen en families en voor de kerk in Scherpenzeel en wereldwijd

Elke 3e dinsdag van de maand starten we om 20.00 uur met een kop koffie in Philalethes en gaan we rond 20.15 uur in de kerk met elkaar (in kleine groepjes) in gebed.

Wij nodigen iedereen van harte uit aan te sluiten en met ons mee te bidden. Als u/jij nog vragen of gebedspunten hebt, neem dan contact met ons op.

Meer informatie:
Margreet Osnabrugge, Wilma Lokhorst, Coen en Maaike van de Wetering