Kerk open op zaterdagmiddag

8 augustus 2020 - kerk

Al een tijdje leefde er in de gemeente de vraag of de kerk in 'coronatijd' buiten de zondag kon worden opengesteld. Het kerkgebouw als plaats van samenkomst, gebed en bezinning werd zeer gemist. Hoewel we sinds 1 juli weer een beperkt aantal kerkgangers mogen herbergen, is die vraag nog steeds actueel.

Met de hulp van een team vrijwilligers uit de gemeente is het nu mogelijk om de kerk wekelijks open te stellen: voor ons als kerkelijke gemeente, maar ook voor dorpsgenoten en passanten.

Nu deden wij dat voor de verbouwing van onze kerk al jaarlijks in de zomermaanden op woensdag tijdens de weekmarkt. Omdat de markt vooralsnog is verplaatst naar het parkeerterrein bij de Breehoek is besloten de openstelling te verschuiven naar de zaterdagmiddag. Vanaf 13.00 uur staat de kerk dan open voor bezichtiging, rust, gebed en gesprek.

Het mag voor zich spreken dat wij ons daarbij aan alle geldende (RIVM-)protocollen houden.

Om 15.00 uur willen we afsluiten met een orgelbespeling van ongeveer een half uur. Van harte welkom!

Meer informatie:
Wilfred Folmer